Liikuntapalvelut, itsepuolustus- ja kamppailutunnit 
- siellä missä sinäkin.
   

Fightermoves liikuntapalvelut

Olemme Oulun seudulla toimiva liikuntapalveluja tarjoava yritys. Erityisalaamme ovat kamppailu- ja itsepuolustustunnit, kuten Krav Maga, naisten itsepuolustus, potku- ja thainyrkkeily sekä ju-jitsu. Kauttamme saatavana tilaustunnit myös yrityksille ja yhteisöille. Kamppailullinen liikuntatuokio on mukava ja motivoiva tunti oppilaille, hauskaa ja erilaista ohjelmaa polttareihin, mielenkiintoinen ja virkistävä valinta tyky ja tyhy -päiville sekä toimii erinomaisena oheisharjoitteluna eri lajien harrastajille. 

Itsepuolustus- ja kamppailutunnit


Tilaa nyt ryhmällesi vauhdikas ja mukava kamppailullinen tunti. Kamppailutunti on suosittu ja pidetty vaihtoehto esimerkiksi koululaisten ja opiskelijoiden liikuntatunniksi. Valittavana on kuntonyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, thainyrkkeilyä, ju-jutsua, itsepuolustusta ja toiminnallista harjoittelua, jossa kohotetaan kuntoa kamppailijoille tyypillisten oheisharjoitteiden avulla. Voitte myös kertoa meille toiveenne ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Onko tulossa polttarit, synttärit tai muu tilaisuus, kaipaisit liikunnallista ohjelmaa?

Tulemme pitämään likuntatuokion valitsemaanne liikuntapaikkaan ja vuodenajasta riippuen myös ulkotreenit on oiva vaihtoehto.

Työyhteisöt, TYKY / TYHY


Suositut työyhteisöjen virkistäytymispäivät varattavissa haluamallanne teemalla. Kamppailu yhdistää ja liikuntatuokio on oiva väline ryhmäytymisessä sekä erityisesti istumatyöläiselle hyvää vastapainoa, mutta myös fyysistä työtä tekevälle kuntoa kohottavia harjoitteita.

 Vaihtoehtoina on itsepuolustus, thainyrkkeily, potkunyrkkeily, kuntonyrkkeily ja toiminnallinen harjoittelu. Voimme myös suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.  

Useassa ammatissa joutuu kohtaamaan väkivaltatilanteita, jolloin itsepuolustustunnit lisäävät valmiutta vaikean asiakkaan tai yllättävän tilanteen kohtaamiseen. Tulemme pitämään liikuntatuokion valitsemaanne liikuntapaikkaan ja itsepuolustuskoulutuksen järjestäminen autenttisessa ympäristössä on myös mahdollista.  

Kuntosalit ja liikuntakeskukset


Kamppailu- ja itsepuolustustunnit täydentämään ryhmäliikuntatuntien valikoimaa. Nyt on mahdollista saada ammattilaisten vetämät kamppailutunnit juuri teidän kuntosalillenne.

Lajeina on itsepuolustus, naisten itsepuolustus, Ju-Jitsu, Defendo/Defendo Blue, Krav Maga, potkunyrkkeily, thainyrkkeily, kuntonyrkkeily, kuntothai, kuntopotkis ja kamppailijan toiminnallinen harjoittelu. Voimme suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden joko lyhytkursseina tai jatkuvana viikkotuntina.

Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita aikoja. Kerromme mielellämme lisää info@fightermoves.com

Valmennukset

Personal training palvelut, treeniohjelmat ja yksityistunnit. Personal Trainer rakentaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, auttaa liikkeiden oikeissa suoritustekniikoissa, ravinnossa ja monessa muussa harjoitteluun liittyvässä asiassa. Olipa mielessäsi painon pudotus, elämäntaparemontti tai kilpaurheilu, yhdessä pääsemme tavoitteesesi. Otamme huomioon myös lajikohtaiset vaatimukset treeniohjelmissa.

Kysy myös thainyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn ja itsepuolustuksen yksityis- tai pienryhmätunteja.

Oheistreenit urheiluseuroille


Monipuolisuus on valttia. Kamppailuharjoitukset tuovat vaihtelua ja monipuolisuutta nuoren urheilijan harjoitteluun. Erilaisten kamppailullisten leikkien ja pelien avulla opitaan ottamaan kontaktia kanssaharjoittelijoihin. Hyvä motorinen koordinaatio ja hyvin kehittynyt fysiikka on tärkeää monessa urheilulajissa ja tutkimusten mukaan usean lajin harjoitteleminen on hyödyllistä etenkin voiman ja koordinaation kehittämisen kannalta. Monipuoliset kamppailuharjoitukset kehittävät voimaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä psyykkisiä ja sosiaalisia taitoja.  

Ota yhteyttä info@fightermoves.com, niin suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.  Harjoituksissa opetellaan monipuolisesti ketteryyttä, kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota, mutta on mahdollista räätälöidä erikseen myös lajikohtaiset harjoitteet juuri teidän lajiinne. Tulemme pitämään tunnin valitsemaanne liikuntapaikkaan ja vuodenajasta riippuen myös ulkotreenit on oiva vaihtoehto.

Tilaustuntien lajivalikoima

  • Itsepuolustus
  • Krav Maga
  • Ju-jitsu
  • Thainyrkkeily / kuntothai
  • Potkunyrkkeily / kuntopotkis
  • Kuntonyrkkeily
  • Toiminnallinen harjoittelu / kamppailijan kuntopiiri
  • TAKE CARE others - and yourself! koulutukset