Krav Maga Ouluhallissa

Ilmoittaudu mukaan

Krav Maga 

Ouluhallin kamppailusali,  Ouluhallintie 20

Harjoitusajat syksy 2022 / kevät 2023

TIISTAI  klo 20.00 - 21.00
TORSTAI klo 20.00 - 21.00

Krav Magaa (suomeksi kontaktitaistelu) pidetään tositilanteissa testatuimpana lähitaistelujärjestelmänä maailmassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava nykyaikainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta.

Väkivaltatilanteessa lyöntien, potkujen, kuristusten ja tavallisten otteiden lisäksi Krav Maga sisältää terä-, lyömä- ja ampuma-aseita vastaan tehtäviä tekniikoita sekä maassa puolustautumisen ja useampaa hyökkääjää vastaan toimimisen. Krav Maga perustuu taktiseen ennakointiin ja lajinomaista on myös tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.
https://kravmagafinland.com/


Harjoittelun voi aloittaa milloin tahansa, mutta halutessasi voit aloittaa perusteista yhdessä toisten uusien harrastajien kanssa.  Seuraava Krav Maga perusteet alkaa 21.3.2023 ja kestää 2,5kk. Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 20.00  -  21.00.

Treenaamiseen pääsee helposti mukaan kokeneiden ohjaajiemme johdolla ja kukin harjoittelee oman osaamistasonsa - ja kuntonsa mukaisesti.


Ohjaajana Arto Vuoma, SKML 1 dan blackbelt

Hinta:  45€/kk (koko kauden harjoittelijoille vain 40€/kk)

Maksuvälineeksi käyvät myös yleisimmät liikuntaedut.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella tai sähköpostilla kurssit@fightermoves.com


Otamme vastaan liikuntaseteleitä ja niiden mobiilimaksuja.