Krav Maga Ouluhallissa

Ilmoittaudu mukaan

Krav Maga 

Ouluhallin kamppailusali,  Ouluhallintie 20

Huom! 26. ja 29.5. ei harjoituksia (telinevoimistelukisat)  

TORSTAI  klo 20.00 - 21.00
SUNNUNTAI  klo 14.15  - 15.15 (31.5. alkaen TIISTAI klo 20.00)

Krav Magaa (suomeksi kontaktitaistelu) pidetään tositilanteissa testatuimpana lähitaistelujärjestelmänä maailmassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava nykyaikainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta.

Väkivaltatilanteessa lyöntien, potkujen, kuristusten ja tavallisten otteiden lisäksi Krav Maga sisältää terä-, lyömä- ja ampuma-aseita vastaan tehtäviä tekniikoita sekä maassa puolustautumisen ja useampaa hyökkääjää vastaan toimimisen. Krav Maga perustuu taktiseen ennakointiin ja lajinomaista on myös tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.
https://kravmagafinland.com/

Harjoittelun voi aloittaa milloin tahansa, mutta halutessasi voit aloittaa perusteista yhdessä toisten uusien harrastajien kanssa.  Seuraava  peruskurssi "2022 kesäkurssi" . Harjoitukset 31.5. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 20.00  -  21.00. Kesäkurssi kestää heinäkuun loppuun.

Treenaamiseen pääsee helposti mukaan kokeneiden ohjaajiemme johdolla ja kukin harjoittelee oman osaamistasonsa - ja kuntonsa mukaisesti.


Ohjaajana Arto Vuoma, SKML 1 dan blackbel

Hinta:  40€/kk 

Maksuvälineeksi käyvät myös yleisimmät liikuntaedut.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella, sähköpostilla kurssit@fightermoves.com


Otamme vastaan liikuntaseteleitä ja niiden mobiilimaksuja.