Krav Maga JUNIOR  -  KEMPO JUNIOR

Ilmoittaudu mukaan

Krav Maga JUNIOR

Ouluhallin kamppailusali,  Ouluhallintie 20

Harjoitusajat

Tiistaisin klo 19.00 - 20.00

Hinta

120€ / kevätkausi 2024, tammikuu-toukokuu.  Mukaan otetaan niin kauan kuin paikkoja on jäljellä ja myöhemmin aloittaville määräytyy hinta jäljellä olevan kauden mukaan.

Krav Maga JUNIOR on 7-14-vuotiaille kehitetty itsepuolustusmenetelmä, jossa opetellaan itsepuolustusta, kehonhallintaa sekä kamppailutaitoja. Krav Magassa sosiaaliset taidot kehittyvät ja juniorit oppivat myös ennaltaehkäisemään konfliktitilanteita. Aluksi opetellaan reagoimaan erilaisiin otteisiin, olipa hyökkääjä oman kokoinen tai isompi ja vahvempi. Tämän lisäksi opitaan yleistä liikkumista, motorisia taitoja, tasapainoa ja kisailua.

Varusteet

Normaali sisäliikuntavaatetus ja vesipullo riittävät varusteeksi. Harjoittelemme Ouluhallin kamppailusalissa, jossa alustana on painimolski. Molskilla harjoitellaan puhtaat sukat jalassa tai halutessa painitossuilla, mutta sukkasillaan pärjää oikein hyvin.

Ohjaajat

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet kamppailulajien sekä Krav Magan ohjaaja- ja valmentajakoulutukset ja lisäksi muita täydentäviä koulutuksia. Päävalmentajamme  Arto Vuoma on ammattivalmentaja sekä SKML 1 dan blackbelt.

Osallistuminen

Mukaan voi liittyä ihan koska hyvänsä, ei siis tarvitse odottaa kauden vaihtumista! 
Kausimaksu syys/kevät: 150 € (tammi-toukokuu ja elo-joulukuu, kesken kauden aloittaneiden maksu skaalataan jäljellä olevien kuukausien mukaan) 

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella
tai sähköpostilla
junior@fightermoves.com

Lisenssi- ja urheiluvakuutus

Seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan. Mikäli sinulla ei ole harjoittelua kattavaa vakuutusta, voit hankkia sellaisen  Krav Maga Liiton lisenssin yhteydessä. 20€ maksava lisenssi tulee olla voimassa vyökokeisiin osallistuessa.  Vakuutuksen voi ostaa suoraan verkon kautta: Suomisport – lisenssivakuutus.

Vyöjärjestelmä

Olemme Suomen Krav Maga Liiton jäsenseura ja noudatamme SKML:n lasten ja nuorten vyöjärjestelmää, joka jakautuu kahteentoista junior vyöarvoon. Vöitä suoritetaan aina kevät- ja syyskauden päätteeksi.

https://kravmagafinland.com/


Krav Maga harjoitukset Ouluhallilla järjestää Oulun Kamppailijat ry yhdessä Fightermoves -ohjaajien kanssa.KEMPO JUNIOR

Ouluhallin kamppailusali, Ouluhallintie 20

Harjoitusajat

Torstaisin klo 18.00 - 19.00


Hinta

120€ / kevätkausi 2024, tammikuu-toukokuu. Mukaan otetaan niin kauan kuin paikkoja on jäljellä ja myöhemmin aloittaville määräytyy hinta jäljellä olevan kauden mukaan.

KEMPO JUNIOR harjoituksissa yhdistyy itsepuolustusharjoittelun lisäksi kamppailu-urheilun elementit pystyottelun sekä matossa kamppailun muodossa.  Kempo on on 7-14-vuotiaille sopiva  monipuolinen kamppailulaji, joka sisältää lyöntejä ja potkuja, heittoja ja painia sekä itsepuolustusta. Voit harjoitella Kempoa sekä itsepuolustukseen että/tai kilpailuun keskittyen.

Varusteet

Aluksi varusteeksi riittää t-paita sekä verkkarit, myöhemmin hankinnaksi muodostuu musta budo-takki(gi) sekä valkoiset budolajin housut. Harjoittelemme Ouluhallin kamppailusalissa, jossa alustana on painimolski. Molskilla harjoitellaan puhtaat sukat jalassa (tai halutessa painitossuilla)

Ohjaajat

Kaikki ohjaajamme ovat käyneet kamppailulajien ohjaaja- ja valmentajakoulutukset ja lisäksi muita täydentäviä koulutuksia. Päävalmentajamme  Arto Vuoma on ammattivalmentaja sekä useamman lajin mustavyö.

Osallistuminen

Mukaan voi liittyä ihan koska hyvänsä, ei siis tarvitse odottaa kauden vaihtumista!
Kausimaksu syys/kevät: 150 € (tammi-toukokuu ja elo-joulukuu, kesken kauden aloittaneiden maksu skaalataan jäljellä olevien kuukausien mukaan)

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella
tai sähköpostilla
junior@fightermoves.com

Vyöjärjestelmä

Kempo Junior harjoittelua motivoi lisäksi mukava vyöjärjestelmä, joka osaltaan lisää harjoittelun mielenkiintoa. Noudatamme IKF (International Kempo Federation) vyöjärjestelmää.KEMPO JUNIOR harjoitukset Ouluhallilla järjestää Oulun Kamppailijat ry yhdessä Fightermoves -ohjaajien kanssa.

Kampailija EI kiusaa. Ketään. Koskaan. Missään.
Krav Maga JUNIOR taitojen harjoittelu parantaa myös mahdollisuuksia suojella muita ja välttää konflikteja. Kamppailijat toimivat esimerkkeinä, heistä ketkä puuttuvat kiusaamistilanteisiin ja osaavat omalla käytöksellään ja vuorovaikutustaidoillaan edistää sovinnollisuutta ja estää kiusaamista.