Keitä olemme?

Liikuntapalvelut, itsepuolustus- ja kamppailutunnit - siellä missä sinäkin.

Fightermoves valmentajat

Fightermovesin valmennuksissa näkyy kokemus ja liikunnan monialainen osaaminen.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Arto Vuoma

Artolla on kokemusta kamppailulajeista yli 40 vuotta. Hän on valmentanut ja vienyt ottelijoita niin kotimaan, kuin kansainvälisiin arvokisoihin. Arto toimii Liikuntakeskus Corella ammattivalmentajana lasten, nuorten sekä aikuisten ryhmissä. Lajeina Krav Maga, thainyrkkeily, potkunyrkkeily ja Ju-jutsu. Mustia vöitä Arton lanteilla keikkuu usein kappalein. Eivät nyt sentään kaikki ole yhtäaikaa käytössä, mutta kertonee sen, että kokemusta ja osaamista ei tältä mieheltä puutu.

Lisäksi plakkarista löytyy mm. valmentajan ammattitutkinto, Trainer4you personal trainer, kahvakuulaohjaaja ja kuntosalivalmentaja, Spartan toiminnallinen harjoittelu, liikuttaja ja soveltuvan liikunnan ohjaajakoulutukset sekä tuomarikoulutukset (karate, ADCC, thainyrkkeily, potkunyrkkeily ja vapaaottelu). Arto  toimii myös yksityisen turvallisuusalan voimankäyttökouluttajana.


Arton valmentajasivut Facebookissa https://www.facebook.com/ptartovuoma/

Heidi Vuoma

Heidillä on kamppailutaustaa niin pysty- kuin mattolajeista. Hän on kilpaillut kansainvälisellä tasolla ja ammattilaisena thainyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja vapaaottelussa. Arton apuna hän on ohjannut vuosia mm. thainyrkkeilyä ja Krav Magaa. Heidi on käynyt myös kamppailulajienohjaaja, Krav Maga ohjaaja sekä Taitoc -taitovalmennus koulutukset. Hän toimii Liikuntakeskus Corella naisten itsepuolustusryhmän ohjaajana.

Heidin ottelijasivut Facebookissa  https://www.facebook.com/heidivuomapro/

Juha Särkelä

Juhalla on yli kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalalla työskentelystä järjestyksenvalvojana.  Hänellä on vartijan -  sekä turvallisuusalan ammattitutkinnot ja hän toimii myös yksityisen turvallisuusalan voimankäyttökouluttajana. 
Vuosien kamppailu ja itsespuolustusharjoittelun lisäksi hänellä on Krav Maga, Defendo sekä Defendo Blue ohjaajan pätevyydet.

Juha on myös koulutettu hieroja. Hän tuntee kilpaurheilijan kehonhuollon vaatimukset ja varmoilla otteilla tuo helpotuksen  kipeisiin ja jäykkiin lihaksiin.

Juhan hierojasivut  https://www.koulutettuhieronta.fi/Hanna Maaria Ikonen

Hanna Maaria on  yksi Fightermoves Liikuntapalveluiden TAKE CARE -kouluttajista. Sosiaali- ja terveysalan osaamisen ja kokemuksen lisäksi hän on ensiapukouluttaja, kirjailija ja luennoitsija.

www.hannamaaria.fi