Kurssit Muhoksella jatkuvat taas elokuussa 2021!


Krav Maga 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 18.00
TORSTAI klo 19.00

Krav Magaa (suomeksi kontaktitaistelu) pidetään tositilanteissa testatuimpana lähitaistelujärjestelmänä maailmassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava nykyaikainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta. 

Väkivaltatilanteessa lyöntien, potkujen, kuristusten ja tavallisten otteiden lisäksi Krav Maga sisältää terä-, lyömä- ja ampuma-aseita vastaan tehtäviä tekniikoita sekä maassa puolustautumisen ja useampaa hyökkääjää vastaan toimimisen. Krav Maga perustuu taktiseen ennakointiin ja lajinomaista on myös tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.
https://www.suomenkravmagaliitto.fi/

Ilmoittaudu mukaan kurssit@fightermoves.com   

Hinta  40€/kk 

Ironman Kickboxing 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 17.00
TORSTAI klo 18.00

Potkunyrkkeily on moderni ja vauhdikas kilpaurheilulaji, mutta tehokkuutensa vuoksi myös erinomainen kuntoilumuoto ja suurin osa myös harrastajista on mukana ihan kuntoilumielessä. Potkunyrkkeily kehittää monipuolisesti nopeutta, kestävyyttä ja voimaa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja koordinaatiota. Mikä parasta, harjoittelun vaikutukset kohdistuvat koko vartalolle. Moni potkunyrkkeilyn aloittanut onkin löytänyt vartalostaan lihaksia, joiden ei aiemmin tiennyt olevan olemassa!

Lajiin kuuluuvia tekniikkoja ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut ja polvipotkut kaikkiin kehon osiin, pyyhkäisyt, erilaiset väistöt ja torjunnat sekä tehokas liikkuminen. https://saarioacademy.com/kickboxing/

Harjoitukset aloitetaan 2kk kestävällä peruskurssilla, jonka jälkeen harjoitusvuoro pysyy samana jatkajille. Aiempaa osaamista tai pohjakuntoa ei tarvitse olla. Peruskurssin harjoituksissa ei vielä tarvita varusteita, normaali sisäliikuntavaatetus ja juomapullo riittävät. Jos sinulla on omat nyrkkeily/säkkihanskat, voit ne ottaa mukaan. Peruskurssilla ei varsinaisesti sparrata ja kovaa kontaktia otetaan vain potkutyynyihin.

Ilmoittaudu mukaan kurssit@fightermoves.com    

Hinta  40€/kk 

Ironman Junior Kickboxing 7-12 -vuotiaille 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 17.00
TORSTAI klo 18.00


Harjoitellaan pystykamppailun perustekniikoita yksin ja pariharjoitteina mm. erilaisia lyöntejä, potkuja, väistöjä ja suojausta. Tekniikoita harjoitellaan parin kanssa kevyesti esim. hanskoihin ja kovemmat kontaktit otetaan aina potkutyynyihin. https://saarioacademy.com/kickboxing/

Potkunyrkkeilyn perusteiden lisäksi lapset oppivat kehonhallintaa, ketteryyttä, voimaa ja koordinaatiota sekä sosiaalisia taitoja ja itseluottamusta. Ennen kaikkea pääsevät purkamaan energiaansa turvallisesti osaavien ohjaajien valvonnassa.

Ilmoittaudu mukaan kurssit@fightermoves.com    

Hinta  40€/kk 

Otamme vastaan liikuntaseteleitä ja niiden mobiilimaksuja.