Kurssit Muhoksella. Kaikki treenit yhdellä kuukausimaksulla!

Kevään treenit alkavat 7.1.2021 


Krav Maga 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 18.00
TORSTAI klo 19.00

Krav Magaa (suomeksi kontaktitaistelu) pidetään tositilanteissa testatuimpana lähitaistelujärjestelmänä maailmassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava nykyaikainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta. 

Väkivaltatilanteessa lyöntien, potkujen, kuristusten ja tavallisten otteiden lisäksi Krav Maga sisältää terä-, lyömä- ja ampuma-aseita vastaan tehtäviä tekniikoita sekä maassa puolustautumisen ja useampaa hyökkääjää vastaan toimimisen. Krav Maga perustuu taktiseen ennakointiin ja lajinomaista on myös tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.
https://www.suomenkravmagaliitto.fi/

Ilmottaudu mukaan kurssit@fightermoves.com   

Hinta  40€/kk 

Ironman Kickboxing 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 17.00
TORSTAI klo 18.00

Potkunyrkkeily on moderni ja vauhdikas kilpaurheilulaji, mutta tehokkuutensa vuoksi myös erinomainen kuntoilumuoto ja suurin osa myös harrastajista on mukana ihan kuntoilumielessä. Potkunyrkkeily kehittää monipuolisesti nopeutta, kestävyyttä ja voimaa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja koordinaatiota. Mikä parasta, harjoittelun vaikutukset kohdistuvat koko vartalolle. Moni potkunyrkkeilyn aloittanut onkin löytänyt vartalostaan lihaksia, joiden ei aiemmin tiennyt olevan olemassa!

Lajiin kuuluuvia tekniikkoja ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut ja polvipotkut kaikkiin kehon osiin, pyyhkäisyt, erilaiset väistöt ja torjunnat sekä tehokas liikkuminen. https://saarioacademy.com/kickboxing/

Harjoitukset aloitetaan 2kk kestävällä peruskurssilla, jonka jälkeen harjoitusvuoro pysyy samana jatkajille. Aiempaa osaamista tai pohjakuntoa ei tarvitse olla. Peruskurssin harjoituksissa ei vielä tarvita varusteita, normaali sisäliikuntavaatetus ja juomapullo riittävät. Jos sinulla on omat nyrkkeily/säkkihanskat, voit ne ottaa mukaan. Peruskurssilla ei varsinaisesti sparrata ja kovaa kontaktia otetaan vain potkutyynyihin.

Ilmottaudu mukaan kurssit@fightermoves.com    

Hinta  40€/kk 

Ironman Junior Kickboxing 7-12 -vuotiaille 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 22.5.2021
SUNNUNTAI klo 17.00
TORSTAI klo 18.00


Harjoitellaan pystykamppailun perustekniikoita yksin ja pariharjoitteina mm. erilaisia lyöntejä, potkuja, väistöjä ja suojausta. Tekniikoita harjoitellaan parin kanssa kevyesti esim. hanskoihin ja kovemmat kontaktit otetaan aina potkutyynyihin. https://saarioacademy.com/kickboxing/

Potkunyrkkeilyn perusteiden lisäksi lapset oppivat kehonhallintaa, ketteryyttä, voimaa ja koordinaatiota sekä sosiaalisia taitoja ja itseluottamusta. Ennen kaikkea pääsevät purkamaan energiaansa turvallisesti osaavien ohjaajien valvonnassa.

Ilmottaudu mukaan kurssit@fightermoves.com    

Hinta  40€/kk 

Defendo


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Aikataulu 7.1.2021 - 30.12.2020
SUNNUNTAI klo 18.00
TORSTAI klo 19.00


"Jyrki Saario Defendo on helposti opittava järjestelmä, joka keskittyy vastaamaan niihin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Järjestelmä tarjoaa harjoittelijalle ammattimaisen harjoittelun haastavissa ja turvallisissa olosuhteissa. Harjoittelu on monipuolista ja kohottaa fyysistä kuntoa, lisää harrastajan itseluottamusta ja antaa tietoa kuinka selviydytään erilaisista tilanteista, joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin.

Harjoittelu perustuu hyvin koulutettuihin ohjaajiin, jotka jakavat taitonsa, kokemuksensa ja tietonsa kanssasi. Vaikka harjoittelu on vakavaa, se ei kuitenkaan ole ryppyotsaista. Pieni pilke silmäkulmassa tekee harjoittelusta rentoa ja helpottaa asioiden harjoittelua.
Tekniikkaharjoittelussa hyödynnetään harjoittelijan fyysisiä edellytyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tekniikat ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia ja ne kaikki toimivat myös vaikeissa olosuhteissa. Henkinen harjoittelu opettaa mielen hallintaa. Ilman oikeaa henkistä vahvuutta olet altavastaajana mahdollisessa konfliktitilanteessa. Tarkkaile omia toimiasi, niin tarkkailet myös tapahtumia konfliktitilanteessa. Taktinen harjoittelu opettaa käyttämään tekniikoita ja henkistä puolta tilanteen vaatimalla, mahdollisimman tehokkaalla tavalla.
Tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti. Ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty. Järjestelmä on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä – yksi maailman parhaista. Jyrki Saario Defendossa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita. Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta. Järjestelmä on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti."
https://defendo.fi/

Harjoitukset aloitetaan 2kk kestävällä peruskurssilla, jonka jälkeen harjoitusvuoro pysyy samana jatkajille. Aiempaa osaamista tai pohjakuntoa ei tarvitse olla. Peruskurssin harjoituksissa ei vielä tarvita varusteita, normaali sisäliikuntavaatetus ja juomapullo riittävät. Jos sinulla on omat nyrkkeily/säkkihanskat, voit ne ottaa mukaan. Peruskurssilla kovaa kontaktia otetaan vain potkutyynyihin.
Ohjaajana ammattivalmentaja Arto Vuoma

Ilmottaudu mukaan kurssit@fightermoves.com   

Hinta 40€/kk

Tutustu ilmaiseksi!
Otamme vastaan liikuntaseteleitä ja niiden mobiilimaksuja.