Kurssit Muhoksella

Ilmoittaudu mukaan

Krav Maga 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Syksy 24.8.2021 - 21.12.2021

Kevät 11.1.2022 - 31.5.2022 

Huom! Vappuna 1.5. ei harjoituksia.

TIISTAI klo 20.00

SUNNUNTAI klo 17.00 

Krav Magaa (suomeksi kontaktitaistelu) pidetään tositilanteissa testatuimpana lähitaistelujärjestelmänä maailmassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava nykyaikainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta. 

Väkivaltatilanteessa lyöntien, potkujen, kuristusten ja tavallisten otteiden lisäksi Krav Maga sisältää terä-, lyömä- ja ampuma-aseita vastaan tehtäviä tekniikoita sekä maassa puolustautumisen ja useampaa hyökkääjää vastaan toimimisen. Krav Maga perustuu taktiseen ennakointiin ja lajinomaista on myös tilapäisvälineiden käyttö puolustautumisessa.
https://kravmagafinland.com/

Tällä hetkellä emme järjestä Muhoksella erillistä peruskurssia,  mutta harjoittelun voi aloittaa milloin tahansa. Treenaamiseen pääsee helposti mukaan kokeneiden ohjaajiemme johdolla ja kukin harjoittelee oman osaamistasonsa - ja kuntonsa mukaisesti.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella, sähköpostilla kurssit@fightermoves.com tai tekstiviestillä 050 372 2876.

Hinta  40€/kk 

Ironman Kickboxing 


Ammattiopisto Luovi, Varikkotie 3

Syksy 24.8.2021 - 21.12.2021

Kevät 11.1.2022 - 31.5.2022

Huom! Vappuna 1.5. ei harjoituksia.

TIISTAI klo 19.00

SUNNUNTAI klo 16.00

Potkunyrkkeily on moderni ja vauhdikas kilpaurheilulaji, mutta tehokkuutensa vuoksi myös erinomainen kuntoilumuoto ja suurin osa myös harrastajista on mukana ihan kuntoilumielessä. Potkunyrkkeily kehittää monipuolisesti nopeutta, kestävyyttä ja voimaa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja koordinaatiota. Mikä parasta, harjoittelun vaikutukset kohdistuvat koko vartalolle. Moni potkunyrkkeilyn aloittanut onkin löytänyt vartalostaan lihaksia, joiden ei aiemmin tiennyt olevan olemassa!


Lajiin kuuluuvia tekniikkoja ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut ja polvipotkut kaikkiin kehon osiin, pyyhkäisyt, erilaiset väistöt ja torjunnat sekä tehokas liikkuminen. https://saarioacademy.com/kickboxing/

Harjoitukset aloitetaan perusteista, joten aiempaa osaamista tai pohjakuntoa ei tarvitse olla. Alkuun harjoituksissa ei vielä tarvita varusteita, normaali sisäliikuntavaatetus ja juomapullo riittävät. Jos sinulla on omat nyrkkeily/säkkihanskat, voit ne ottaa mukaan. Harjoituksissa ei varsinaisesti otella/sparrata ja kovaa kontaktia otetaan vain potkutyynyihin.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella, sähköpostilla kurssit@fightermoves.com tai tekstiviestillä 050 372 2876.

Hinta  40€/kk 

Otamme vastaan liikuntaseteleitä ja niiden mobiilimaksuja.